Profil

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Sandby Tømrerforretning A/S blev grundlagt i 1977

Velkommen til vores tømrerfirma med mange års erfaring. Vi har været i branchen i årevis og har oparbejdet en solid ekspertise inden for alle former for tømrerarbejde.

Vi har specialiseret os i alt fra renovering af ældre bygninger til opførelse af nye bygninger. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til vores kunder og går aldrig på kompromis med hverken materialer eller udførelse.

Vi har gennem årene opbygget et solidt netværk af samarbejdspartnere, hvilket gør det muligt for os at tilbyde totalløsninger og sikre, at vores kunder får den bedst mulige service.

Vi er stolte af vores historie og vores håndværk, og vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt. Vi er selvfølgelig medlem af Byg Garanti – en del af DI byggeri -vis logo

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen skabe noget smukt og holdbart!

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 44 31 53 eller send en mail til john@sandby-t.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.