Ombygning

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Renovering af hus, tilbygning til hus eller ombygning af hus:

Der er flere grunde til at vælge Sandby Tømrerforretning A/S til renovering, tilbygning eller ombygning af hus.

  1.  Erfaring: Sandby Tømrerforretning har mange års erfaring inden for tømrerfaget og har udført utallige renoverings-, tilbygnings- og ombygningsopgaver hos tilfredse kunder. Vi er ligeledes også vant til at håndtere alt fra total-, hoved- og fagentrepriser, derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi er i stand til at løse selv de mest komplekse opgaver.
  2. Kvalitet: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at udføre opgaverne med omhu og præcision.
  3. Fleksibilitet: Vi tilpasser os dine behov og ønsker, så du får præcis det resultat, du drømmer om. Vi er imødekommende overfor ændringer undervejs i et projekt
  4. Godkendte materialer: Vi anvender kun godkendte materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på et holdbart og smukt resultat.
  5. Personlig service: Vi sætter en ære i at yde en personlig og professionel service, hvor du som kunde er i centrum.

  6. Konkurrencedygtige priser: Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores opgaver, så du får mest ud af dit budget.

Samlet set kan du derfor trygt lade Sandby Tømrerforretning stå for renoveringen, tilbygningen eller ombygningen af dit hus og være sikker på et resultat i topklasse.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 44 31 53 eller send en mail til john@sandby-t.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.