Nybygning/tilbygning

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Nybygning/tilbygning i Holbæk & omegn

Hvis du eventuelt skulle stå og mangle en nybygning eller en tilbygning i Holbæk, så står Sandby Tømrerforretning klar til at hjælpe dig. En tilbygning kan nemlig hjælpe dig med at tilføje nogle ekstra kvadratmeter til dit hus, som kan hjælpe med at få fornyet huset, eller udvide det i forhold til den manglende plads.

Mangler du en en tømrer til din nybygning?

Tilbygninger kan blandt andet defineres eller bruges som det følgende: En udbygning af stuen, en udestue, en terrasse, et kontor eller et bryggers. Dette kan være med til at hjælpe dig og hverdagslivet i form af plads og funktioner.

Hos Sandby Tømreforretning er vi vant til at håndtere alt fra total-, hoved- og fagentrepriser. Netop derfor kan vi også med sikkerhed sige at vi har erfaringen bag os, sammen med en lang liste af kompetencer. Dette gør os til din troværdige samarbejdspartner og virksomhed i dit projekt. I alle stadier og faser er byggeriet.

Vi hjælper gerne til under hele processen, med alt fra planlægningen af projektet, til gennemgang af materialer og meget mere som er altafgørende i jeres potentielle byggeproces.

Mange års erfaring

Vores erfaring i virksomheden er helt tilbage fra 1977. Lige siden har vi holdt os opdateret på den nyeste viden og teknik inden for branchen.

Vi er dit sikre valg af tømrer til tilbygninger og meget mere.

Derudover er vi medlem af garantiordningen Byg Garanti, som sikrer alle privatkunder en garanti ved udført arbejde. Derfor kan du trygt bestille os til din opgave og føle dig i sikre hænder.

Vi sætter altid fokus på vores kunder og sørger for god kommunikationer igennem en opgave, så du opnår det ønskede resultat.

Med kommunikation og ordentlig kvalitet kan du være forsikret om et perfekt slutresultat, der holder mange år frem.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 44 31 53 eller send en mail til john@sandby-t.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.