Tagrenovering i Holbæk og Omegn

Hos Sandby Tømreforretning, har vi også fokus på tagbelægning, tagarbejde og tagrenovering i Holbæk og omegn, til en fast pris! Her hos Sandby Tømrerforretning står vi altid klar til hjælpe med alt fra rådgivning om tagtyper, der ville passe bedst til jer og jeres behov. Samt hvilken tagbeklædning der vil passe bedst til husets konstruktion og udformning. Dette inkludere også etablering af ovenlysvinduer, kviste eller skiftet imellem lav til høj tagkonstruktion.

Så hvis du står og mangler en virksomhed til at lave din tagrenovering så er vi den rigtige for Jer! Med vores ekspertise og erfaring har vi alle de rigtige værktøjer til at hjælpe Jer og jeres tag. Har du brug for at tage kontakt til os, enten i form af en henvendelse eller i forhold til spørgsmål? Eller har I lyst til at modtage et uforpligtende tilbud? Så kontakt os gerne i formularen til højre!

 

tagrenovering holbæk | sanby tømreforretning | sandby t

Hvis du skulle have brug for at vide mere om vores virksomhed eller få mere information om vores andre ydelser som en tømrerforretning, så kan du med fordel tjekke menu linjen eller klikke direkte på en af de følgende links: Ombygning, Udskiftning af døre og vinduer, tilbygning eller nybygning eller tjekke vores byg garanti!