Hos Sandby Tømreforretning, har vi også fokus på tagbelægning, tagarbejde og tagrenovering i Holbæk og omegn, til en fast pris! Her hos Sandby Tømrerforretning står vi altid klar til hjælpe med alt fra rådgivning om tagtyper, der ville passe bedst til jer og jeres behov. Samt hvilken tagbeklædning der vil passe bedst til husets konstruktion og udformning. Dette inkluderer også etablering af ovenlysvinduer, kviste eller skiftet imellem lav til høj tagkonstruktion.

Så hvis du står og mangler en virksomhed til at lave din tagrenovering så er vi den rigtige for Jer! Med vores ekspertise og erfaring har vi alle de rigtige værktøjer til at hjælpe Jer og jeres tag. Har du brug for at tage kontakt til os, enten i form af en henvendelse eller i forhold til spørgsmål? Eller har I lyst til at modtage et uforpligtende tilbud? Så kontakt os gerne i formularen til højre!

 

tagrenovering holbæk | sanby tømreforretning | sandby t

Kontakt os for tagrenovering i Holbæk og omegn!

Kontakt os enten ved at give os et kald på tlf.: 4044 3153, send os en mail på john@sandby-t.dk eller brug vores kontaktformular!

Hvis du skulle have brug for at vide mere om vores virksomhed eller få mere information om vores andre ydelser som en tømrerforretning, så kan du med fordel tjekke menulinjen eller klikke direkte på en af de følgende links nede i vores footer.

Din garanti for ordentligt arbejde

Du er sikret tryghed i alt arbejde som vi udfører. Vi er medlem af Byg Garanti, som skaber tillid og tryghed hos privatkunder. Det er din garanti for skader, fejl og andet, som skal udbedres. Derfor er vi dit sikre valg af tømrer til tagrenoveringer og meget mere. Vores garantiordning samt mange års erfaring og dygtige medarbejdere sikrer dig et godt resultat, som du kan have glæde af mange år frem. Vores virksomhed blev etableret i 1977, og vi har været opdateret på den nyeste teknik og udførelse lige siden. Vi sætter altid vores fokus på kunden og kvaliteten, så du opnår det bedste resultat.