Ombygning af hus i Holbæk

Står du og overvejer om du skal have lavet forandringer på dit hus? Så kan en ombygning af hus i Holbæk og omegn, lige være den forandring du leder efter! Så står i og tænker at jeres hus ikke længere matcher jeres stil eller behov? Så står Sandby Tømrerforretning klar til at hjælpe jer!

Uanset hvilken situation i står i, så står vi klar til at hjælpe jer med jeres ombygning. Lige meget om de handler om nye værelser, rokering af husets funktionalitet eller andet! Lige meget hvad så står vi til rådighed her hos Sandby Tømreforretning med vores mange års erfaring og ekspertise netop for at kunne hjælpe jer! Så vi i fællesskab kan skabe nye, inspirerende og flotte rammer, der passer til jeres aktuelle behov.

Modtag et tilbud til en ombygning af jeres hus i Holbæk!

En ombygning eller en renovering skal være en nem proces. Derfor står vi klar til at styre projektet fra start til slut, og sikre dermed at alt køre som det skal samt koordinering med eventuelle øvrige samarbejdspartnere. Hvis du mener, at det er ved at være tid til forandring, så kontakt os! Så finder vi i fælleskab ud af hvordan vi kommer bedst videre med jeres fremtidige projekt!

Hvis du skulle have brug for hjælp til andre projekter, så er vi et tømrerfirma der kan hjælpe dig med de fleste projekter. Dette inkludere blandt andet: Tagrenovering, Udskiftning af vinduer & døre, Tilbygning & generelle tømreropgaver. Derudover tilbyder vi også byg garanti!

ombygning af hus holbæk | sandby t | sandby tømrerforretning