Mangler du en tilbygning i Holbæk?

Hvis du eventuelt skulle stå og mangle en nybygning eller en tilbygning i Holbæk, så står Sandby Tømrerforretning klar til at hjælpe dig. En tilbygning kan nemlig hjælpe dig med at tilføje nogle ekstra kvadratmeter til dit hus. Som kan hjælpe med at få fornyet huset, eller udvide det i forhold til den manglende plads.

Tilbygninger kan blandt andet defineres eller bruges som det følgende: En udbygning af stuen, en udestue, en terrasse, et kontor eller et bryggers. Dette kan være med til at hjælpe dig og hverdagslivet i form af plads og funktioner.

Hos Sandby Tømreforretning er vi vant til at håndtere alt fra total-, hoved- og fagentrepriser. Netop derfor kan vi også med sikkerhed sige at vi har erfaringen bag os, sammen med en lang liste af kompetencer. Dette gør os til din troværdige samarbejdspartner og virksomhed i dit projekt. I alle stadier og faser er byggeriet.

Vi hjælper gerne til under hele processen, med alt fra planlægningen af projektet, til gennemgang af materialer og meget mere som er altafgørende i jeres potentielle byggeproces.

Vil I gerne vide mere? Eller har i lyst til at modtage et uforpligtende tilbud? Så kontakt os i formularen til højre!

nybygning holbæk | tilbygning holbæk | sandby t | sandby tømrerforretning