Sandby Tømrerforretning A/S blev grundlagt i 1977

Sandby Tømrerforretning indgår tømrerarbejde inden for alle slags opgaver! Og med det sagt kan vi forsikre dig som kunde at en af vores største fokusområder omhandler, høj kvalitet og dig i fokus. Vi har specialiseret os i tagarbejde og udskiftning af døre og vinduer. Derudover vi laver også tilbygninger, nybygninger, ombygninger og reparationer mv.

Hvis i gør brug af vores virksomhed under jeres bygningsrejse og projekt. Vil i have muligheden for at kunne gøre brug af vores erfaring og vores faglige stolthed. På denne måde sikrer det jer en top kvalitet, og en samarbejdspartner der kan vejlede og rådgive jer! Sådan så i får den mest optimale løsning der passer netop jeres behov!

Sandby Tømrerforretning sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde. Der selvfølgelig altid lever op til kundens ønsker og behov. Det indebærer, at vores arbejde udføres i høj kvalitet og at det altid leveres til den aftalte tid. Vi mener at grundlaget for et godt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, er åbenhed og dialog. Hvis du skulle have brug for at kontakte os, i forhold til spørgsmål eller et uforpligtende tilbud så kan du gøre brug af kontaktformularen ovre til højre!

Sandby Tømrerforretning A/S